І знову сад стоїть у білім цвіті,
Красуньок вишень, яблуньок і слив.
А вітер гілля боязко колише,
Як мати сина в його першу ніч.
А попід тином вже барвіночок поплівся
Маленькі квіти кольору небес.
І старий джміль уже заметушився,
І на полях підріс таки овес.
Весняне сонце землю нагріває,
Біжать струмки і кришталем дзвенять.
А ось зайчатко з нірки визирає,
Й руденька білка вийшла погулять.
Весна прийшла - все зеленню буяє,
Прийшла весна – клекочуть журавлі,
Усе живе красуню цю вітає,
А я радію, як і кожен на землі.