А час проходить швидко — не збагнути, Так хочеться багато досягнути, Можливо, не багато, та овва… Життя — не мед, не хміль і не халва.
ID: 708545 ТИП: ПоезіяСТИЛЬОВІ ЖАНРИ: ЛіричнийВИД ТВОРУ: ВіршТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 26.12.2016 02:50:21 © дата внесення змiн: 18.03.2021 01:46:02 автор: Lana P.
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie