У сейфі Вашої душі
Мої лишились документи:
Ще недописані вірші,
Із серця вирвані фрагменти.
Ви не вникали до кінця
В мої думки і побажання,
У ролі знатного митця
Змінили коди зберігання.
У Вас в душі лежить архів
Таємних спогадів, зізнання,
Захований ще з тих часів...
Як з серця вирвати кохання?..
2015