- При вашому стані здоров'я – горілку не пити,
І жирного їсти не можна, і киньте палити…
- А як же із сексом? – запитує хворий тужливо.
- З дружиною тільки… Вам більш ніж раз в місяць шкідливо.
***
- Признайтеся, лікарю, ці ваші трави і БАДи
Приносять хоч будь-яку користь чи, може, не дуже?
- Приносять, приносять! Запевнюю вас, милий друже -
Квартиру синочку придбав і дві дачі із садом.
***
- Ой, лікарю, в мене застуда жорстока, жахлива!
Ну, чом моя доля сумна і така нещаслива?
Порадьте що-небудь, і як мені бути надалі?
- Ось що я скажу вам – держіться від мене подалі.
***
- Ой, в мене живіт так скрутило, ні стати, ні сісти,
У лісі якихось я ягід зібрав і наївся.
- І що то за ягоди були? – Я не роздивився…
- Ну, це не до мене, голубчику, до окуліста.
***
- Ой, лікарю, в мене зі слухом щось… Кепсько точніше.
Я навіть не чую, як гази пускаю із себе.
- Оце вам пігулки, приймати їх тиждень вам треба.
- Покращиться слух? – Ні, це буде в вас значно гучніше.
***
- Безсоння мене, лікарю, дістало!
Всю ніч кручусь. Повік цього не знав би…
- А що ж ви хочете, таке життя настало.
Якби я так крутився, теж не спав би…