Розвіяна ява на інь, янь та вітер
і день у кишені одній, в іншій ніч.
Існує ймовірність того, щоб узріти
і безліч навколо знайти протиріч.
Креманкою міряна тиша мовчання,
так само відміряна міра життя.
Надія завжди є у нас на світанні,
а в завтрашній день з надвечір’я пуття.
Солодке, болюче - чомусь без вагання
в одне почуття поєдналось навік.
І там де початок - чекає востаннє…
Спинилося все, а триває ще лік.
Закралася ява, подібна і різна…
Буває так легко заплутатись в ній.
Чи вітер все знає, чи може до тризни
розвіює дійсність життя буревій.
02.12.2016