Давай втечемо з тобою в мій сон?
Дай руку мені. Не уникай, не треба!
Серця, нехай заб'ються в унісон -
Вкрадемо у життя…кусочок неба!
По тонкій грані між реальністю і маревом
Неквапно так…граційно так пройди…
В щасливий світ, наповнений лиш заревом
Надій і мрій посеред ночі ти ввійди…
До мене пригорнись, щоб відпустити
Всі сумніви, боязкість і страхи…
І десь в реальності назавжди залишити
Твої, мої і спільні всі гріхи…
Відчути хочу пристрасть поцілунку
Нехай уявного, нехай словами пишучи…
Прийди в забутий сон, і стань дарунком…
Поки що крадькома, ніби мене крадучи!