Ще не зустрілися морози
Червоним яблукам, як мед.
Їх колихали теплі грози,
Тумани загортали в плед.
А роси ніжністю вмивали
Сяйливі личка чепурні.
Пташині зграї щебетали
Пісні веселі, заводні.
Блискучі сонячні вітрила
Промінням пестили плоди.
Рум’яні щічки солодила
Заграва, що прийшла сюди.
Вітри пірнали поміж гілля —
Листочків наче й не було…
Так листопадове свавілля
У їхню осінь забрело.
6/11/16