Якщо всі справи не лягають...
Переверни їх догори ногами...
Від себе відштовхни , та все жбурни...
І встигни підпалити навздогін...
Це мабуть те...
Чого ти досі не змінив!
І далі дивишся в вікно з закритими очима?
Там пролітають дні, життя і власна тінь...
Яка все забере, а по собі залишить біль...
Навішо створював чого ніколи не хотів?
Тепер ти "раб себе"...Вітаю, записаний в ряди..
В твоєму світі, всі такі як ти!
Борисенко А.
09.11.2016