Повсюди БІЛЬ,
ЇЇ так любиш ти
Він, Вона, Вони.
Заради НЕЇ ми живемо
ЇЇ до себе запрошуємо.
ЇЇ ми глушем алкоголем,
Стараємось розмити в димі сигарет
Лишень на мить ЇЇ позбутись,
А потім знов дари приносить,
В коханні її топимо,
У ньому вона й виникає,
Все заради й проти НЕЇ робимо,
Щоб до НЕЇ ж повернути
Це прокляття роду людського.
Закладено з глибин історії,
Дурної.