Війна – продовження політики, не бою...
Працюєш з ворогом під час війни – ти зрадник!
Які б там гроші не текли рікою,
Най навіть Президент чи радник,
- Відповідати маєш головою!
Коли війна – на фронті твої діти!
Якщо АТО - в відпустці на Багамах…
Ми будемо із ворогом всі битись?
Або це бізнес з Путіним і з Хамом?
Бо вартість кулі буде зовсім різна:
Якщо своя – життя, а не три гривні…
Одразу ясно: чи земля ця рідна,
Чи Новоросія, Кацапія за срібник…
Народ воює за народну владу!
Народ спитає: звідки ваші статки?
Війна за гроші, чи державна зрада?
Це оборона, чи єврейські святки?
Бо Путіну потрібна перемога,
Як Гітлеру потрібен був весь світ!
А Україна – це фортеця на дорозі,
Яка Європу захищає сотні літ!
Або війна, пробачте, або бізнес
Або АТО, або Росія – ворог…
Ти з ним воюєш, чи ти гроші ділиш?
Ти патріот, чи просто «сучий потрох»?
30.01.2015