Яка вона любов, коли її не кличуть?
Яка вона вночі, мені скажи?
Про неї так багато у соцмережах пишуть,
Візьми її та просто покажи.
Не знаю і не чула. Таке існує,
Коли тремтить і тіло, і душа?
Кохання весь твій світ у барви розмалює,
А може й встромить підлого ножа.
Не вір нікому, любий. Дихай вільно.
Лиш серце скаже правда це чи ні.
Можливо, я кохаю тебе сильно,
Можливо, лиш боюсь загубитись в самоті.
Не бійся потонути, якщо глибоко-
Врятую тебе, не лишу в біді.
Та головне, щоб ти над прірвою високо
На краю не стояв. Опинишся в воді.