1к.
Вчитель мій*,
Допоможеш знаю, Вчитель мій,
Зрозуміти що є «так», чи «ні»
І бачити красу Землі.
Кожен день,
Ти, даруєш мені кожен день
Красу мови, думок цитадель
Разом з теплом Своїх очей.
Приспів
Світ з дитинства наш
Поряд з Вчителем завжди,
Бо життєвий шлях,
То не поле перейти…
2к.
Чарівний,
Світ науки дивний, чарівний
Розкриває мудро Вчитель мій,
Щоб досягнути нам мети.
Приспів
3к.
Ми берем,
Як з долоні птахи, ми берем
По зернятках віру, що живе
В душі народу, й сил дає.
*Мудрість Всесвіту
(на музику "The Beatles" – "Yesterday")