Все чорне.Не видно й промінчика світла
Так має бути.Для душі це нова розвага.
Любові немає.Не назбираєш й півлітра
Тільки ненависть.Відраза й зневага.
Я не Франко.Мені любов являляся лиш двічі,
І цього вистарчить,щоб життя одному прожити.
Не забуду ці два маленькі,особисті віче
Не закохаюсь.Мені є кого без взаєми любити.
С.Кучерявий
23.10.16
21-13