Я не мовчу – я думаю про тебе,
Коли іду я містом чи їду у метро,
Коли один,
Коли темніє небо,
Коли дивлюсь в заплакане вікно,
Коли дощить,
Коли шепоче стиха вітер,
Коли вогні стікають на асфальт,
Коли складаю із рекламних літер
Твоє ім’я…
Коли болить печаль…
Коли осіння днина так ласкава,
Коли в хвилини відірву хоч шмат,
Коли у філіжанці чорна терпка кава,
Коли я відчуваю аромат
Твоїх парфум…
Коли буває так самотньо…
Коли втрачаю, майже, шлях до себе,
Коли усе минає незворотньо -
Я не мовчу – я думаю про тебе!