Лиш та одна, вона стоїть біля вікна
Мило усміхається, щасливенька вона
Стараюся я бути поруч,
Увагу приділять тобі
В любу хвилину іду на допомогу,
Та дивний присмак в цьому все ж таки присутній,
І не любов, скажу вам чесно я,
та що таке любов? скажіть мені будь ласка,
ЩО всі ми розуміємо під цим?
одне лише питання породжує десятки інших,
чому воно таке складне?
Чи може тільки то здається,
скажіть мені, благаю!!!!!! Відповідь на це усе,
Бо втомлений і зломаний,
Валяюся на смітнику, безладного життя.
Шкодуючи про все, і ні про що водночас.
Шкода за те що не сказав тобі.