Зупинився час...
За віктом знов задощило.
Вже немає нас,
Серце світло погасило.
В пам'яті живе
День, коли прийшло кохання.
Вітер душу рве,
Я не сплю аж до світання...
Моя душа
Не спить, тебе лиш кличе.
Вона твоя
Підходь до неї ближче.
Мої вуста
Лише твоїм належать
Душу мою
Вони щодня бентежать...
Той казковий день,
Не забуду,не залишу
Кожну із пісень
Я тобі в листах напишу.
Заспіваєш їх
І, можливо повернешся
До очей моїх,
Посмішкою доторкнешся...