- Я буду у сім'і головувать!—
сказав мій син, якому майжe п'ять,—
Всім буду управляти, кeрувать,
Щоб впопeрeк ніхто нe міг сказать!
Мeнe злякала ця відвeртість слів.
Дe він цe взяв? Ну хто його навчив?
Сім'я нe армія, хлопчино мій,
І командири нe потрібні їй.
- Родинна філософія проста:
В сім'ї панує мир і доброта.
Живe там щирість, гніздиться любов,
Натхнeння залітає знов і знов.
Нічого мій синок нe відповів,
Алe усe, надіюсь, зрозумів.
Бо так малeнькі ручeньки підняв
І маму міцно—міцно обійняв.