Ти на запах - пелюстки рози,
А на смак - полуничне диво.
Поруч ти - не страшні морози,
Ані холод, ні в горах зливи.
Ти на дотик - ранкове сонце,
А слова - як бальзам на душу.
Коли любиш - співає серце,
І від того я жити мушу.
Чую голос - і знову радію,
Знову квітами вкрита земля,
І без тебе я вже не вмію
Планувати своє життя.
Як зустріну - п"янію від щастя
І життя стає кольоровим.
І тоді, я знаю, нам вдасться
Цілий світ зробити чудовим.
Ти для мене, як дощ у спеку,
Як тепло у холодні зими.
Тільки вірю (хоч ти і далеко),
Що ніколи не станем чужими.
Бо без тебе занадто сумно,
І сльозами вмиваються очі,
І люблю я тебе безумно,
Наче юність в закохані ночі.
Ти для мене - навіки мій!