ти скоро полетиш за океан
і я залишуся один
ти будеш 3 роки довгих там
і не сама , а зним
на згадку ти мені залишиш
свою усмішку й спогадів на все життя
надіюсь ти мені напишеш
що всеодно залишилась моя
я обіцяю дочекатись
і вірним залишитися тобі
від всіх спокусливих пропозицій буду відмовлятись
бо не потрібно це мені
мені потрібна лише ти
ніщо не зможе це змінити
я пронесу свою любов крізь ці роки
ти будеш вічно в серці жити
ти теж не забувай мене
і навіть коли відчуєш що розлюбила
згадай те хороше все
що я тобі зробив і ти зробила
я вірю що швидко пролетить цей час
І будемо знову ми разом
І після вже ніщо не розлучить нас
ми будемо поруч перед сном
тебе доля мені подарувала
а зараз знову забирає
вона випробування нам дала
і що його проєдемо знає.......