05 .10 .2016
наталія Орейро
singing Fuiste
загорівша і засмагла
дівчина на пляжі
але у моїй душі осінь
а на пляжі синь така барвиста
а на танц полі дівчина така барвиста
але у моїй душі осінь
а на пляжі синь така барвиста
хочеш сховатися у тінь
але я серце сховав у мур
і не знайде мене амур
як страус сховав серце у пісок
але вірити в любов так небезпечно
loco loco ukrainian
засмагає дівчина на пляжі
а на пляжі плющ обмотав мої ноги
і мені ,дівчино, не дійти до тебе
ну як завжди 100 причин
все ж у них якісь веселі пісні...