У СНІ
У сні зі мною чутно голоси,
Говорять, що я вибрана людина Богом,
Про почуття любові в Бога я просив,
А Він мене веде на вибрану дорогу.
Все те, що я просив, збулось усе і більше,
Безмежну я любов до України маю.
На Батьківщину я свою дивлюсь ясніше,
За те, що я зроблю для неї, я піду до раю.
Я знаю, що святі зі мною розмовляють,
Бо наш Отець вернув мені моє життя.
Тепер я добре знаю: мертві оживають,
І я ніколи з шиї не зніму Хреста.
Тому, що я, як всі, Його – мале дитя!
03.10.2016 р.
А. Рогуля