ТВОЇ ОЧІ
Твої очі я, милий, не можу забути,
Таку синю для мене небесну блакить.
Я не можу нічого вже більше збагнути,
Голова від думок лиш постійно болить.
Очі душу мою вже на вік полонили,
Очі розум забрали у мене мій теж,
Як дзвіночки у небі веселі дзвонили,
Плив по небу розкішний весільний кортеж.
Я ці очі забути ніколи не зможу,
Хоч не можу прожити без них я і дня.
На очах твоїх завжди ворожу,
Ти для мене, коханий, цвітуча весна!
21.09 2016 р.
А. Рогуля