Є Океан, що зветься Життя,
В ньому є материки, що звуться Людська Діяльність,
А серед них гордо панує Мистецтво.
Гори Скульптура, ліса і долини Живопис,
Зодчі величні споруди та повітря,
Що має ім’я Музика,
Події, фантазії, казки
В межах Прози, Кіно і Театру,
І Поезія,
Що об’єднує всіх своїм глибоким диханням.
Споконвіку цей Материк є рухливим:
Бо нові Види Мистецтва з’являються знову і знову,
А старі не вмирають,
А розвиваються і перероджуються
На радість людям,
Які щасливо далі торують цей Материк,
Бо всім серцем і розумом ловлять вітер Натхнення
І завмирають від щастя,
Коли ейфорія з іменем Творчість
Обнімає їх всюди, де люди існують.
22.09.2016
Липовий Скиток