Дорогі наші учителі,
Ви для нас завжди самі найкращі,
Ви нам двері у світ цей прекрасний
Відчинили і вже стільки літ,
Ми у дивних мелодіях мрієм
І іскринками в нотках жевріє
Величезна до світу любов.
Через музику вічну і добру,
Через пісню класичну й народну
Творим світле життя ми разом.
Хай же учні всі ваші мов квіти
Розцвітають і тільки радіти
Заставляють серця ваші знов.
І хай Бог вам здоров'я дарує
Та усі вашу працю шанують,
і дорослі, й маленьке дитя.
Бо без музики сонце не сяє,
Бо без музики фарби не грають,
Бо без пісні нема майбуття!