В дитинстві я таким нещасним був,
І букву «Р» не вмів я вимовлять –
Як мама нервувалась – не забув,
Mене щоденно бралась тренувать.
Як мама нервувалась – не забув,
Mене щоденно бралась тренувать:
"Трактор в полі дир-дир-дир-дир,
І мотор дирчить, як той звір,
Трактор в полі дир-дир-дир-дир,
І мотор дирчить, як той звір".
Фортуна пробігала недалеко,
Ось так своє кохання я зустрів –
Її я пригорнув собі до пліч,
Й повторювали разом цілу ніч.
Її я пригорнув собі до пліч,
Й повторювали разом цілу ніч:
"Трактор в полі дир-дир-дир-дир,
І мотор дирчить, як той звір,
Трактор в полі дир-дир-дир-дир,
І мотор дирчить, як той звір".
Тепер сім’я ми, і у нас є син,
На нас – своїх батьків – не схожий він.
Не «мама» перше слово він сказав –
Його він прокричав, немов зі сцени.
Не «мама» перше слово він сказав –
Його він прокричав, немов зі сцени:
"Трактор в полі дир-дир-дир-дир,
І мотор дирчить, як той звір,
Трактор в полі дир-дир-дир-дир,
І мотор дирчить, як той звір".
___________________________
Переклад виконаний з науково-навчальною метою. Будь-яке комерційне використання порушує право на інтелектуальну власність автора оригінального тексту та автора тексту перекладу.
Оригінал:
(аудіо)
https://www.gugalyrics.com/lyrics-486967/klarkas-traktoriukas.html (текст)