Так спокійно і тихо навколо
зашуміли листочки в траві...
Їх стривожило небо ранкове
ніжно сиплячи теплі дощі...
та для них це лише поцілунки
вони пестяться ніжно в траві
і наспівують лагідну пісню.
Hаче кішка воркочуть мені.
Я прислухався й серце притихло...
призадумався зразу в собі.
Захотілося вимкнути тишу
разом з ним шептати пісні.
..."так би вміти радіти усьому
так би бачити щастя й мені."
та забув, що мене не існує...
я ж слова у твоїй голові.