Гарного всім ранку!
Доброго вам дня!
З раннього світанку
Всіх вітаю я.
Мирного вам неба!
Щоб знали усі:
В ньому є потреба
На нашій землі.
Здоров'я міцного
Зичу, друзі, я,
До хвороб стійкого -
Дружна щоб сім'я.
Міцного кохання,
Більше теплих слів.
Зустрічей, чекання,
У любові днів.
Щоб летів лелека
До вас залюбки
Та у кожній хаті
Росли малюки.
Щоб кожна родина
В достатку жила,
Наша Україна
Заможна була!
Вільна і єдинна,
Знанна у світах
Вкраїнська родина
Славилась в віках!
[youtubehttps://www.youtube.com/watch?v=tkbmMuuyRW0>" frameborder="0" allowfullscreen>