МОЯ ТИ ЗОЛОТИСТА
Моя ти, Україно золотиста і барвиста,
Твоя краса належить солов’їному народу,
Його найкраща та співуча мова є божиста.
Невтомно ти виборюєш свою свободу.
Свободу людяності, честі й гідності без рабства,
За все оце своєю платиш ти святою кров’ю .
Держава ще не бачила гібридного нахабства!
Народ в журбі, але сини вмирають із любов’ю!
Москва прийшла – на Україну горе принесла!
Але із дружними народами здолаємо
імперію ми зла!
07.08.2016 р.
А. Рогуля