ось і серце неспокійне, і розум жвавий, і душа небайдужа.
таки справді, мляво тут стало, пора і "меблі" переставити, і "крові" нової впустити, і цікавинок додати. а анйперше і найголовніше - безчого поезії ніколи і ніде не існувало - гарна, фахова критика, огляди, рецензії, а не нудотне "клас! респект! кльово! неймовірно!" і т.п.
щоб і всім було цікаво, хто заходить, і автори "росли" і якась конкуренція, змагання відчувалося.
і мови вчити було де і як, прямо на творах, і стилістику її, і багатства. як по мені - двома руками "за".
Іринко, ти варта любові!