Барвінок, барвінок, барвінок -
Ці ніжні синенькі квітки.
Барвінок, барвінок, барвінок -
Тоненькі дрібні пелюстки.
Барвінок, барвінок, барвінок –
Листочки зелені малі.
Барвінок, барвінок, барвінок ..
Його не скорити зимі.
Барвінок, барвінок, барвінок
Снується стеблом по траві.
Барвінок, барвінок, барвінок
Край кожної хати в селі.
Барвінок, барвінок, барвінок –
Весільний вінок на чолі.
Барвінок, барвінок, барвінок –
Це символ моєї землі.
Барвінок, барвінок, барвінок..
Він знов розцвіте по весні.