Щастя!Світле щастя!Його складові!Їх безліч!Як і нас з Вами!
Обов,язково-щасливі очі близьких,рідних,друзів...!
Бути потрібним!
Несете світло...!Саме Ви,долаєте пітьму і не лише у своєму,а й житті інших. Порядність та людяність,своєчасна підтримка чиїсь душі,що може бути кращим!
А, коли так сталося,що Вас опанувала самота,не журіться:подивіться на сонце,простягніть йому свої долоні-світло Вам віддячить своїм теплом,долаючи Ваш сум,долаючи пітьму,роблячи Вас щасливим.Нехай на мить,нехай на хвилинку,а може день...
Складові щастя!Їх безліч,як і нас з Вами!
Ми ж всі у житті творці!Тому й щастя,на взаємин,буде різним:тихим,яскравим,палким…За бажанням Вашим,а може долі…?!
Але,ніколи, ніколи воно не повинно бути руйнівним!Тому безперечною складовою світлого щастя,для кожного ,завжди залишиться мрія-бачити «Останній день Помпеї» тільки на репродукції Брюллова!А людей Земної кулі світлими оптимістами,які б обмінювалися тільки бумерангами позитиву та добра!