УСІ МИ ІЗ
ДИТИНСТВА РОДОМ
Усі ми із дитинства родом
У пролісках наївних мрій,
В своїй невинності святій
Незмінно щедрим на пригоди.
Роки рожево-незабутні –
Душі невиліковний щем,
Ще пахнуть маминим борщем
Далеких безтурботних буднів.
Думки барвисто-веселкові
Ще манять у казковий світ,
Де молоді бабуся й дід,
І сад вишневий біля школи.
Де загадково пахнуть трави
Босоніж збіганих стежин
Таємно-звіданих чужин
Під час дитячої забави.
Де відчуваються лиш згодом
В нових реаліях буття
Тонкі мінливості життя…
Усі ми із дитинства родом.