АТО, ЛЮБОВ ТА МОЛОДІ РОКИ
Цвіте земля. за руку йдуть він і вона.
"В АТО іду",– сказав бадьористо хлопчина
Тому, що ти для мене, мила, мов весна.
А Україна і моя ти – Батьківщина.
"Моя любове, я чекатиму на тебе."
Відповіла йому схвильовано дівчина,
Слова такі тепер для нього мов молебень.
Вони йому у серці мов цвіте калина.
Та раптом біля нього вибухнув снаряд.
Хлопчина впав, лежачи на снігу у крові,
Він написав ім’я дівчини з болю в лад,
Слова написані з великої любові!
Дівчата милосердно всіх прошу я вас,
Своїх чекайте та оберігайте хлопців.
Танцюйте з милими майбутніми ви вальс,
Бо України це – майбутні оборонці!
24.07.2016 р.
А. Рогуля