Трутня в вулику обрали у юристи
Що тут, людоньки, скажу вам, почалось:
Мед тепер вони лиш можуть їсти!
Рай для трутнів — в решті-решт збулось!
Ось вони для бджіл закони пишуть,
Ось вони їх захищають у суді,
Судді-трутні, бідні, як ті «миші» -
Бджоли стали немічні й худі.
Трутні в вулику усім керують -
Ледве повзають товсті, нахабні, ситі.
Бджоли, як раби, яких не чують.
Трутні — ось тепер еліта!
Трутні посідають всі посади,
Трутні пишуть власне трутне право,
Церква трутнів править гей-паради.
Трутень — це і є держава!
Мораль
Не питання: що робити бджолам,
Щоб не матюкатись, — я помовчу.
Трутнів мед заховано в офшорах...
Де був вулик — хрест стоїть чи стовпчик.
Там, де бджоли трутнів не вбивають -
Вулик буде зовсім скоро мертвий.
Чом Майдан весь час і вимагає:
Розчавити трутнів і розтерти!