ТОБІ Я ВСЕ СКАЗАВ…
Cказав тобі, як ти питала,
І не збагнула ти нічого
І де ж ти, мила, ночувала?
Яку ти вибрала дорогу?
Бо не хотіла ти збагнути,
Все те, що на душі я мав.
Хотіла правду обминути,
А я про те все, люба, знав!
Все те, що я тобі казав...
Ти пропускала мимо вуха,
А я весь час себе терзав,
Яка ж тебе вкусила муха?
Про себе, люба, завжди дбала,
Мене ти зневажала, гірко,
Себе завжди ти зупиняла,
Сіяюча моя ти зірко!
17.07.2016 р.
А. Рогуля