Я ТАК ТЕБЕ ХОТІЛА
Шалено я тебе сьогодні, милий мій, хотіла!
Своєю кожною набряклою клітинкою,
До зустрічі з тобою, сонце, я уся тремтіла
Й літала радосте, під білою хмаринкою!
До млості я хотіла… й зразу не дійшло до мене,
Нема тебе, нема… – Десь за межею розуміння.
Тож ти моє вже серденько телефонуй мені.
Тому що ти – моя любов, як сонячне проміння!
А ти мені все про чоловіків, жінок...Облом) от так…
Повір, коханий, я різка, але – все це не є спектакль!
04.07.2016 р.
А. Рогуля