* * *
Как время то бежит...
О, молодость-пора ошибок,
Красивых, непосредственных улыбок
И ничего за ними не стоит.
Желания, воображение, мечты,
Что было до тебя-не то, не так...
А впрочем, к чему я это так,
Ведь молодым когда-то был и ты.
* * *
Як час біжить,
час необачний…
Пора надій і помилок,
Яким давно вже витік строк…
Та до сих пір від них болить,
Та до сих пір ще не пробачив.
Усе що було ще до тебе –
Було не тим, було не так
Манили океани, надра, небо,
Мінявся стиль, мінявся смак.
Але чому ж я так, між тим,
Непросто завжди було
бути молодим…