Тарабанить... Періщить злива.
Ізнадвору по шибах дощ.
Я не мислю чистіших прощ -
Бо сльозами із ним щаслива...
Блискавиці - розряди правди.
Їх розкочує дикий грім.
Може спокій знайду у нім
Від зрадливих спекот розраду?..
В боротьбі за буття собою
Проминають потроху дні.
Винних я не шукаю, ні -
Я сама завсігди виною.