Коли зірки зійдуться у сузір*я,
І темна ніч розбудить знову нас,
То ти почуєш голос мій і зтиха
Все буде знов,як наче в перший раз.
Усмішкою лукавою зустрінеш,
Під зорепадом ми стоятимемо вдвох.
В обіймах ти до мене знов прилинеш,
І ніч накриє маривом обох.
Ми будем наче птахи нерозлучні
Під сяйвом неба і зірок.
Не будемо ми чути звуки гучні-
Тепер нас розділяє лише крок.
Ця тиха ніч,ці тихі зорі
Сіяють лиш для нас вночі
Пливемо ми як човен в морі...
Мовчи,мовчи,мовчи,мовчи...
15.10.15