Приймаєм близько ми до серця
Нерідко те,чого не слід.
Хочеш кажи,хочеш мовчи,
Та то причина наших бід.
Хтось мовчки плаче,стиснув зуби,
А хтось із друзями іде.
Хтось іншого цілує в губи,
А хтось по світові бреде.
У нас є час,в нас є бажання.
У нас є змога й почуття.
Ще не втрачена нитка остання-
Попереду в нас ще є ціле життя.