ПРЕКРАСНІ МИТІ
Любові гарні миті хочу не забути
Ти, милий, став промінчиком мого життя.
Я щиро хочу лиш з тобою, сонце, бути
І все минуле йде мені у забуття.
За ніжність й доброту тебе я покохала,
І кращого на світі я в житті не знала
Тому, що в неба я свою любов прохала.
Прости, але тобі того я не сказала!
Тобою, серце, я лишень тепер живу.
Для тебе мій, коханий, все зроблю.
З тобою я постійно хочу рандеву
І знов прости, нестямно я тебе люблю!
23.06.2016 р.
А. Рогуля.