Остання наша розмова,
Дзвінок твій після обіду
Скажи лиш одне мені слово
Я кину усе. І приїду.
Покину я дім і роботу
Забуду про їжу та сон
Залишу всі справи й турботи
І вимкну свій телефон.
Блаженна душа, що мандрує
Між сірих новобудов.
Бо серцем не розум керує,
Серцем керує любов.
І ще не було так відверто,
Як краплі дощу на склі.
Мої дорогі кілометри
І мій дорогий ти.
Як зникнуть в пітьмі тополі,
Як нічка на землю прийде
В машині засну серед поля,
Не знаючи хто я і де.
Я буду світанку чекати,
Щоб стало дорогу видно.
Приїду лише щоб знати
Чи дійсно тобі потрібна.