Твоя любов прийшла до нас з небес
Твоя любов - це чудо із чудес
Твоя любов наповнює серця
Твоя любов дарує нам життя
Твоя любов - безмежна сила в ній
Твоя любов підносить нас з колін
Твоя любов дасть сили нести хрест
Твоя любов веде нас до небес
Твоя любов дарує мир душі
Твоя любов - безсилий ворог їй
Твоя любов прощає нам гріхи
Твоя любов веде нас до мети
Твоя любов безмежна і свята
Ісус за нас віддав своє життя
І лиш у ній ми будем вільні всі
Бо лиш Вона врятує цілий світ.