Нумо ж ,станцюймо танго під дощем!
Під лагідними ,весняними краплями...
І не ділись зі мною ти плащем...
Полетимо у танці... з дирижаблями...
Торкнися ніжно рук, мого плеча,
Сплети в своїх обіймах стан дівчини ,
Танок цей- здійснення бажань. Хоча...
послухаймо, як пісня крапель лине...
хай свіжість дня вдихне в нас почуття
палкі й гарячі ,ніби промінь сонця
і щастя повні вінця для життя
й лелека-птаха залетить в віконце...
Нумо ж, станцюймо танго під дощем!
Під лагідними ,весняними краплями...
І не ділись зі мною ти плащем...
Полетимо у танці... з дирижаблями...
23.05.2016р.
Ох, уже ті дирижаблі -
два рази, але ж не грАблі.
Обійму за стан дівчину
і в танок з нею полину.
Давай станцюєм танго під дощем,
під лагідними краплями весняними!
Веди мене до танку ще і ще,
і попливем під звуки фортеп*яно ми...
Валентина Мала відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00