рима лиш обсмальцьовує ваші пальці
та призводить до ожиріння
рима є солодкий обман
та зайвий солдатик в твоєму загоні
викинь її як прощаєшся
з непотрібними коханцями
як вкикдуєш просоченний власною кров'ю бинт
опісля поранень на мирному заході
новітнього суспільства
залиш лише вагомі слова
що рояться в твоїй продутій протягом
макітрі
як мухи над змертвілим шматком м'яса
після чергового
спокою
така дурість на кшталт рими
є перебільшенням й обманом
спали як спалював дім твоїх зрадників
позбудься як позбувався в дитинстві материних сосків
ось ти і виріс
стоїш
увесь погруз у салатово жовтий гній сучасного "мистецтва"
воно поїдає а
ти віддаєш останні посічені пальці та
вії