Воно таке солодке, швидкоплинне -
Воно лиш починається. Здаля
Ще бачу плани, мрії ці неспинні
І серце тьохка сильно від буття.
Ще бачу плани, музу і кохання,
Ще все попереду - незбитий шлях
Так легко тягне, манить до єднання,
Хоч років вже не двадцять кожен дасть.
Ще все попереду і вже позаду:
Життя із танго перехоплюється в вальс.
Ми ще зустрінемось колись, кохана,
Щоб скуштувати неповторний шанс.
Він є солодким, диким, швидкоплинним.
Життя лиш починається. Здаля
Ще бачу плани, мрії ці неспинні
І серце тьохка від цього чуття.
12.05.2016 Львів