15с 38 хвилина серії .музика
коли він малює картину
11 жовтня 2010
розовый цвет помады
так ты любил
на мне ...
-розовый цвет помады тебе так подходил
как свет
10.05.2016
как свет который капав на тебя с окна
розовий цвєт помади
на собі носять мадами
розовий цвєт помади
як вишневої сакури цвіт на твоїх вустах
і всі кажуть -ах!
розовий цвєт помади ...
так багато питань ...
ми читаємо свої романи
а в романі рожевий колір помади
а роман несуть як дзеркало посеред дороги (епіграф із червоного і чорного стендаль)
рожевий колір помади
так ти любив
на мені ...
- рожевий колір помади тобі личив як світло
як світло ,що капало на тебе з вікна
рожевий колір помади
на собі носять мадами
рожевий колір помади
як вишневої сакури цвіт на твоїх вустах
і всі кажуть -ах!
рожевий колір помади ...
так багато питань ...
ми читаємо свої романи
а в романі рожевий колір помади
а роман несуть як дзеркало посеред дороги