Мені ж від тебе треба небагато:
Щоб пам'ять твоя зрідка пригадала,
Як я тобою марила й не знала,
Що не твоєю я в цей світ ввійшла -
Я скоро піду, де мене не знайдуть
Я буду там так довго, що й загублюсь…
Мені - не жаль, що я тебе не згублю
Не жаль, що ти щасливим будеш без.
Мені - не жаль, в молитві руки зложу,
І Бога я проситиму про те,
Щоб твоє світло завжди було поруч
Тієї, що життя в цей світ несе…
Мені - не жаль.
Засуджуйте.
Це - правда.
Не жаль, бо ти смієшся по житті,
Хіба це грішно, так торкнутись неба,
Торкнутись серця чистої душі?
Мене немає в тобі, і не жаль
Мені нітрохи, що ти прагнеш волі,
Сама була свобідною доволі
Мені - не жаль.
Не віриш?
То й нехай...