ХРИСТОС ВОСКРЕС! ВОІСТИНО ВОСКРЕС! ВЕЛИКОДНІЙ СОН - 2016 р. …
ХРИСТОC ВОСКРЕС!
ВОІСТИНО ВОСКРЕС!
ВЕЛИКОДНІЙ СОН-2016 р.
До мене знову, мила, ти прийшла у сні,
Прийшла рідненька в травні, на Великдень!
Як гарно, що прийшла кохана на весні,
Сказала з усмішкою ти: Добридень!
Твою сльозинку, рідна, бачу на очах
І знаю, що тобі без мене так не солодко,
Не плач, моя кохана, більше по ночах
Все буде добре в нас, моє ти миле золотко!
01.05. 2016 р.
А. Рогуля