За димом сонечка не стало,
Важкі часи тепер настали.
І гатять в нас ворожі "ГРАДи"
Стріляють танки і гармати.
Куди ти? Зупинись солдате!!!
В польоті черга з автомата!
Та він не встиг.... на землю впав...
Страшенний біль його порвав.
На тілі рани, ще й здорові,
А на землі лиш плями крові...
Бронижелет не допоміг...
Хотів він жити та не зміг.....